måndag 8 augusti 2011

Studera.nu

Hejbara!

Idag har jag gått in på den sidan flertalet gånger, men varit för nervös för att kika efter. Men tillslut vågade jag och det ser ut som att Umeå får rå om mig ett tag till. Sjuksköterska, mammas fotspår? Nu ska ska man prova och se om studentlivet är något för mig. Får se om min hjärna har skrumpnat ihop helt eller om man kan sätta igång den igen? Sökte Göteborg i första hand men bara då jag missade att läsa NK B på gymnasiet hamnar man ju i sepegruppen och har svårare att ta sig in. Göteborg är nog högst i landet med.



Men jag är glad för min plats i Umeå. Mina vänner verkar ju digga Umeå som studentstad. Men får ta en dag i taget och nu får jag faktiskt prova om sjuksyrra är något för mig. Lagomt med nytt efter ett omvälvande år. Det som är bra att jag kom in här är att jag kan försöka hitta ett nytt hem. Som jag kan få plats med alla mina små loppisfynd. Göra mysigt och ombonat. Hoppas den perfektaste lägenheten bara flyger in i mina armar. Så med det vill jag säga... Har ni lägenhetstips - TIPSA GÄRNA! :)


Tror pappa ler där han är och är stolt över mig att jag äntligen vågar prova studentlivet. Han sa alltid att man alltid ska prova. Blir det fel så blir det. SLUTA VELA, BARA PROVA! :)

Nu sovdax, för i morgon är jag redo för lite onödig shopping med FavvoMallan på Nolia!

Saknar dig SystraMi! PUSS



1 kommentar:

  1. Hej Kusin Therese :)
    Ville bara kika och säga att jag läser, passar samtidigt på att säga GRATTIS :) Jag tycker du gör de kanon som vågar prova, själv gör jag samma sak och väljer att specialiserar mig :) Men har du funderingar gällande lite böcker, åhörarkopior, papper or whatever så fråga gärna, var ju inte så hemskt länge sedan ja läste. Kram Helena

    SvaraRadera